Για την πλοήγηση

header image

Επαναπατρισμός σορού


Επαναπατρισμός νεκρών με έμφαση στη φροντίδα, το σεβασμό, την αξιοπρέπεια του νεκρού και τις συνήθειες που απαιτεί η θρησκεία του.

Οι φροντίδες που ακολουθούν την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου είναι για τον καθένα που τις επωμίζετε μια πολύ δύσκολη και φορτισμένη συναισθηματικά εμπειρία, πολύ περισσότερο όταν ο θάνατος συμβεί στο εξωτερικό. Το γραφείο μας θα τακτοποιήσει οτιδήποτε χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία του νεκρού ή της οικογενείας του.

Πιστεύουμε ότι οι ακόλουθες πληροφορίες για τα όσα μπορεί να χρειάζονται στην περίπτωση που αυτό συμβεί στην Ελλάδα ή επιθυμείτε η κηδεία να γίνει στην Ελλάδα θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας.

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ε.Ε. όπως εφαρμόζονται στην Ελλάδα και τη χώρα προορισμού.

Σεβόμαστε απόλυτα τις απαιτήσεις της θρησκείας του νεκρού.

Φυσικά πάντοτε μπορούμε να αναλάβουμε την τελετή και ταφή, ακόμη και την κατασκευή του τάφου σε οποιοδήποτε κοιμητήριο της Ελλάδας. Στην περίπτωση που η οικογένεια θέλει να παρευρεθεί, αναλαμβάνουμε το κλείσιμο εισιτηρίων, εύρεση ξενοδοχείου για διαμονή, ταξί-πούλμαν για τις μετακινήσεις κ.λπ.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σαν ένα πλήρες πακέτο που τα περιλαμβάνει όλα (φέρετρο, φροντίδα - περιποίηση νεκρού, ταρίχευση, γραφειοκρατικές διαδικασίες και μεταφράσεις, ειδική συσκευασία φέρετρου, αναγκαίες μεταφορές εντός Θεσσαλονίκης και προσωπικό, παράδοση στην εταιρεία μεταφοράς στο αεροδρόμιο).

Εδώ θα βρείτε αναλυτικά το κόστος μεταφοράς νεκρού εντός Ελλάδας:

Στην περίπτωση που απαιτείται μεταφορά του νεκρού από τη Θεσσαλονίκη, οδικώς η επιβάρυνση είναι ανά χιλιόμετρο. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα των πλοίων - φεριμπότ & διοδίων.

Στην περίπτωση μεταφοράς από τα ελληνικά νησιά το κόστος της φορτωτικής διαφέρει. Το γραφείο μας θα σας ενημερώσει σχετικά.

Στην περίπτωση αιφνίδιων θανάτων υπάρχει ένα επιπρόσθετο κόστος λόγω μεταφορών για νεκροψία. Το κόστος ποικίλει ανάλογα με την πόλη, τις αποστάσεις κ.λπ. Το γραφείο μας θα σας ενημερώσει σχετικά.

Μεταφορά - Επαναπατρισμός νεκρού στο εξωτερικό

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την προετοιμασία του νεκρού και την μεταφορά του στην χώρα τόπο που επέλεξε η οικογένεια και εκεί συνεχίζονται οι διαδικασίες από τοπικό γραφείο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεταφορά νεκρού στο εξωτερικό μπορείτε να βρείτε εδώ:

Το πακέτο προετοιμασίας και μεταφοράς του νεκρού στο εξωτερικό περιλαμβάνει:

Το πακέτο προετοιμασίας και μεταφοράς του νεκρού στο εξωτερικό δεν περιλαμβάνει:

Όλες οι αποστολές στο εξωτερικό προπληρώνονται.